SERVICE_Content-Creator_Services
Onze services

Wij nemen de struggle van online evenementen uit handen

Dit doen wij door uw volledige stream voor u te beheren. Met onze professionele apparatuur en livestream-operator zullen we u op de best mogelijke manier vastleggen en streamen naar uw online publiek, zodat uzelf op de best mogelijke manier kunt optreden en deelnemen.

SERVICE_Content-Creator_Services

Onze service

Jij de content, wij de stream

Wij verzorgen de streaming van jouw content. Onze operator, beschikkend over de beste spullen, zorgt ervoor dat jouw stream professioneel overkomt en wordt uitgezonden naar uw publiek.  

 

Wat we van jou verwachten

Jij bent de baas over wat je gaat uitzenden. Online activiteiten die je graag een upgrade zou willen geven. Denk hierbij aan online activiteiten als: presentaties, vergadering, ALV, workshops, Q&A's, lessen, VrijMiBo's. Noem maar op en we streamen het. 

Wat jij van ons kan verwachten

Wij komen persoonlijk bij je langs om de livestream te verzorgen. Onze operator zal met onze professionele livestream spullen uw hele stream voor je beheren en zorgt ervoor dat je zo mooi mogelijk in beeld wordt gebracht. 

Extra's

Haal nog meer uit uw online communicatie

Naast livestreams bieden wij ook verschillende manieren aan om uw boodschap over te brengen. Een livestream is niet altijd de juiste fit voor uw doel. Neem een kijkje naar creatieve communicatie ideeën die wij voor u kunnen verzorgen. Mocht u zelf een leuk idee hebben, email ons dan gerust om de mogelijkheden te bespreken.
The sky is the limit!

Podcasts

Podcasts zijn hip en nieuw, een unieke manier om uw boodschap over te brengen. Een manier waar u op een rustige manier iets kan uitleggen, kennis kunt verspreiden of gewoonweg een leuk gesprek kunt voeren. Een unieke manier om bijvoorbeeld bedrijfsupdates te delen.

Online course

Blijf uw personeel of publiek prikkelen met nieuwe kennis en inspiratie. Het verzorgen van een online masterclass of online course kan inspirerend zijn en een creatieve boost geven. Met onze service is het ook mogelijk om dit online goed te volgen.

Serie streams

Een serie streams kan perfect zijn om regelmatig online evenementen te organiseren. Creëer vaste momenten voor uw publiek, denk hierbij aan maandelijkse borrels, interviews en updates om in contact te blijven met uw publiek.

Videoproductie

Leg de focus op van tevoren opgenomen video’s. Vertel uw boodschap in een korte en leuke video. Het creëren van video content. 

Prijzen voor de extra services worden op aanvraag behandeld, stuur ons gerust een bericht.

Wat is het effect

Verbeter de online ervaring voor je publiek & breng jouw boodschap beter over.

Wij zorgen ervoor dat de online belevenis veel beter is voor de kijker. Met de juiste spullen zorgen wij ervoor dat de kijker u prachtig in beeld heeft. Met goed beeld en geluid kunt u uw verhaal nog sterker overbrengen. Ook is de interactie tussen spreker en kijker beter omdat de kwaliteit van uw online evenement verbetert, wat meer aandacht creëert. Daarnaast kunnen wij samen kijken naar manieren om de sessie interactiever te maken.