Voor de Sinterklaasaktie Uithoorn hebben we in 2020 samen gekeken hoe we de huis- en bedrijfsbezoeken, die zijn normaal gesproken elk jaar doen, kunnen vervangen voor een online bezoek. Samen met Official Aftermovie hebben we daarvoor een oplossing gevonden en hebben we zowel persoonlijke videoboodschappen opgenomen en als live zoom sessies. 

Met liefst vier intochten, twee uittocht en honderden bezoeken aan bedrijven, instellingen, verenigingen, scholen, kinderdagverblijven en gezinnen is de Sinterklaasaktie Uithoorn de grootste Sinterklaasclub in onze regio. Drie weken lang zetten onze vrijwilligers hun beste beentje voor. De opbrengst komt ten goede aan vele maatschappelijke en sociale projecten in uw directe omgeving.

ENJ07201
SInterklaasIMG_2573

Beterstreamen.nl (Mexsedia) & Official Aftermovie hebben samen de krachten gebundeld en als hoofdsponsors deze services aangeboden zodat Sinterklaasaktie Uithoorn deze kon verkopen. De opbrengsten van de bestelde videoboodschappen en livestreams gaan naar verschillende maatschappelijke goede doelen in de regio. 

Sinterklaasaktie Uithoorn

Voorbeeld video

Klant

Sinterklaasaktie Uithoorn

Datum

Nov/dec 2020

Role

Producent & Assistent