De Schakel is een vrijetijdsbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. Al maanden hebben zij geen activiteiten kunnen organiseren, tot nu. Weliswaar via Zoom, maar het was een groot succes, de deelnemers vonden het geweldig.

1,5 uur lang online vermaak voor de deelnemers van De Schakel met de beste presentators Mieke Regelink & Harrie Koot. Online knutselen, dansles, babbelen en natuurlijk een hoop blije gezichten. De Schakel hun missie is het verrijken van het dagelijks leven voor mensen met een verstandelijke beperking en dat is met deze clubmiddag zeker gelukt! 
IMG_3279
Schermafbeelding 2021-03-21 om 20.35.49

De clubmiddag hebben we via zoom uitgezonden. We kunnen gemakkelijk onze studio uitzenden over zoom waardoor de kijkers thuis een echt TV ervaring beleven. Voordeel van zoom is ook nog dat er mogelijkheid is tot interactie, breakout rooms en er controle is op wie wanneer mag spreken. 

Met 2 camera's en 2 microfoons is dit een productie van ons pakket Beter. Dynamisch beeld door het kunnen wisselen van de camera hoeken en onderling dynamiek door gebruik van meerdere microfoons. 

De Schakel

Onze studio

Klant

De Schakel Amstelveen

Datum

Maart 2020

Role

Producent